Server

Wij leveren en installeren ook complete server-installaties. Een goede server zorgt er voor dat uw bedrijf betrouwbaar en efficiŽnt kan werken.


Tevens kunnen wij op afstand uw server bewaken en  noodzakelijke wijzigingen en updates aanbrengen. Ook kan een tapeback-up oplossing worden toegevoegd ter bescherming van bedrijfsgegevens. Zekerheid voor alles!


Werkstation

Voor de levering en installatie van pc's stemmen wij uw wensen af. Hiermee bent u verzekerd van de  meest efficiŽnte en prijsbewuste desktops of workstations voor uw bedrijfsomgeving.


Notebook

HP’s uitgebreide assortiment notebook pc’s verhoogt de productiviteit en efficiency, dankzij een ideale combinatie van ingebouwde mobiliteitskenmerken die voorzien in de specifieke behoeften van gebruikers in grote en kleine ondernemingen.

Hardware;


Jacomp BV levert en installeert bij voorkeur  gerenomeerde merken voor hardware zoals HP, Acer, Toshiba en Lenovo.


Op het gebied van servers gaat onze voorkeur uit naar HP. Maar we leveren en  installeren ook andere merken.


Naast de bewezen betrouwbaarheid van deze producten hebben de leveranciers van A-merken naast de standaard garanties ook uitbreidingsmogelijkheden op hun garantie.


Naast hardware voor de werkplek en notebooks leveren en installerenwij ook de randapparatuur hiervoor. Wij leveren ook grotere printers, copiers en multifunctionals. Wij kunnen daarin ook apparatuur leveren van o.a. Kyocera.


Vraag gerust naar al onze mogelijkheden.


Software;


De juiste software is onmisbaar voor uw bedrijf. De software maakt deel uit van het totaalpakket wat wij aanbrengen.

Met effectieve software kunt u als bedrijf het meeste rendement behalen en het verschil maken.


Naast nieuwe software kunnen wij ook bij de installatie van de hardware er voor zorgen dat uw softwarepaketten die u gebruikt overgezet kunnen worden. Zodat u weer vertrouwd verder kunt met waar u gebleven was.